Абонаментно почистване на офис

Абонаментно почистване на офис

Абонаментното почистване на офис, което предлага Perfect Services Group, представлява ежедневно или периодично поддържане на реда и чистотата във вашите офиси. Ние извършваме тази операция в такава част от денонощието, когато нашата работа няма да пречи на вашият работен процес. И напълно се съобразяваме с конкретните нужди и особености на съответния офис. Предлагаме услугата си както на малките фирмени офиси, така и на големи корпорации, които заемат цели сгради.

В услугата ни могат да бъдат включени всяка заседателна и конферентна зала, канцелария, санитарно и сервизно помещение, общи помещения и части, коридорите, стълбищата и стълбищните площадки, асансьорите, фоайетата, рецепциите, входовете на вашите офис помещения. Услугата е комплексна, а абонаментното и ползване осигурява на многобройните ни лоялни клиенти индивидуално отношение, намаления и бонуси според отделния казус.

Нашият екип е напълно оборудван и притежава богат опит, който му позволява да предлага комплексна услуга по абонаментно почистване на офис.

Най-често сред дейностите, включени в нея, са такива каквито са измитането, прахосмукирането и измиването на подовите настилки, измиването на прозорците и витрините, почистването на дограмата, вратите и первазите, забърсването на праха, почистването на бюра, мебели и офис техника, прането на мокетите, изхвърлянето на отпадъците, почистването, дезинфекцията и ароматизирането на санитарните помещения.

В работата си ние обръщаме специално внимание на фронт офис помещенията, главният вход, асансьорите и т.н. В услугата влиза и основно машинно почистване.

За услугата си абонаментно почистване на офис Perfect Services Group предлага индивидуални оферти за всеки клиент и преференциални цени при продължителен ангажимент. Базовите цени на услугата ни по абонаментно почистване на офис се формрат в зависимост от продължителността на ангажимента, квадратура и брой помещения в офиса, брой посещения на екипа ни от специалисти.

Хората от нашия тим са много опитни и квалифицирани, което се дължи на задължителна отборна игра през вече над 5-годишната история на нашата фирма. Те разполагат с модерно оборудване, професионална почистваща техника и консумативи, така че да гарантираме максимално качественото поддържане на хигиената във вашия офис при пълна гаранция за опазването на имуществото ви.

Преди да се заемат с основната си дейност, специалистите от почистващите ни мобилни екипи преминават инструктаж, който гарантира високото качество на предлаганата услуга, бързината на изпълнението и, вниманието към вашата собственост, пълна дискретност при изпълнението на поставените от мениджърите задачи.

Днес абонаментното почистване на офис е една от най-бързо набиращите популярност услуги, която Perfect Services Group предлага.

Само ни потърсете на дежурната ни телефонна линия с номер +359 89 622 2000 и ние веднага ще вземем проблемите ви в наши ръце.

Офисът ви е многолюдно пространство с динамична работна среда, което бързо се замърсява и захабява и имате проблеми с ежедневните професионални грижи по почистването му?

Помощта на професионалисти ще реши проблемите ви с хигиената на работното място, а ежедневните грижи за вашите офис помещения ще повишат резултатността на работа.

Ние ще създадем за вас приятна и креативна работна среда, като в същото време няма да пречим на работния процес на фирмата, работейки в удобно за вас време.

Често задавани въпроси:

Не е ли по-добре да назначим собствени хигиенисти?

Ако наемете собствен почистващ персонал, той често е непрофесионален и некомпетентен. В същото време по този начин вие харчите повече средства, отколкото ако ползвате професионалните услуги на абонаментни начала на специализирана фирма като нашата, която използва специалисти и професионална почистваща техника.

С какво оборудване разполагате?

Ние работим с различни професионални видове машини от реномирани марки като еднодискови, подопочистващи автомати, машини за пране на мека мебел – екстрактори, както и машини за шлайфане на подови настилки. За почистване на прозорци разполагаме със система за височинно почистване до 15 м. височина, както и с телескопи до 11 м. Височина.

Не е ли рисковано да се допускат външни лица в офиса в извънработно време?

Фирмата има вече 5 години история, екипът ни е от 20+ професионалисти. Залагаме много и на това, че екипът ни се състои от млади и интелигентни момчета, които са работиливи и опитни, а голяма част от тях са студенти. При почистванията залагане на това, че екипът е много професионален, техниката ни е на високо ниво и работим много качествено.

Защо да ни изберете

 

При абонаментните почиствания на офис спокойно можем да кажем, че 98% от бизнесите, сключили абонаментен договор с нас, преподписват за следващата година. Това е така, защото предлагаме високо професионална и качествена услуга като в същото време гарантираме конкурентни цени. Мисията ни е да ви създадем перфектна работна среда, без компромиси.

Поръчайте безплатна консултация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

Офис

СВЪРЗАНИ УСЛУГИ