Пране на мека мебел

Пране на мека мебел

Професионалното машинно пране на мека мебел е една от основните услуги, които Perfect Services Group предлага на клиентите си от самото начало на вече над 5-годишното си съществуване. Услугата си остава и една от най-търсените, както сред домакинствата, така и от корпоративните ни клиенти.

Услугата по пране на мека мебел включва в себе си изпиране на тъканта/дамаската на съответните мебели. За целта използваме специални професионални машини за пране на мека мебел – екстрактори, както и сертифицирани професионални еко-препарати от най-високо качество на световно ниво, които не застрашават хората, животните и околната среда.

С тази иновативна технология с огромен успех се изпират до съвършенство всички видове мека мебел, сред които холни гарнитури, ъглови и разтегателни дивани, фотьойли, канапета, меки мебели с релакс механизъм, спални, матраци, отоманки, кухненски ъгли, табуретки, тапицирани столове, тапицерии, мокети, дамаски.

При поръчка, мобилният екип от сертифицирани специалисти на Perfect Services Group извършва услугата на място при съответния клиент.

Методът на екстракция е сред най-предпочитаните в бранша, тъй като чрез него могат да бъдат почистени идеално крайно замърсените повърхности от текстил, които иначе не могат да бъдат изпрани. В същото време чрез екстракция в дълбочина може да бъде отстранена наслоената надълбоко мръсотия. Клиентите от своя страна предпочитат услугите на мобилните ни екипи, съоръжени със спрей-екстрактори, тъй като методът е мобилен, а от друга страна само между 4 и 8 часа след изпирането мебелите вече са напълно сухи и могат да бъдат използвани свободно по предназначение.

В същината си екстракторът представлява нещо като прахосмукачка за пране, която е съоръжена с резервоар за чиста вода с добавени в нея перилни препарати, плюс отделен резервоар за замърсената вода, изсмуквана в процеса на пране на меката мебел. Модерният уред е съоръжен със специални накрайници за пране на мека мебел с дюзи за впръскването на перилните препарати дълбоко в тъканите и фуния за изсмукването на мръсотията.

В самия процес по машинно пране на мека мебел има няколко основни етапа, сред които прахосмукирането, нанасянето на препарати, обработка на трудно достъпните места, изсмукване, изплакване, подсушаване.

Този метод за пране ни позволява да почистим в дълбочина всяка мека мебел и да възстановим оригиналната свежест на цвета на тапицерията. В същото време процесът позволява в максимална степен да бъдат отстранени нежелани „гости“ като праха, космите или акарите, каквито има във всички мебели след продължителното им използване.

Благодарение на богатия избор от специални еко-препарати, с екстрактора опитните служители на Perfect Services Group могат да изперат огромно разнообразие от дамаски, каквито са вълната, памукът, акрилът, найлонът, коприната, полиестерът, микрофибърът и т.н.

Замърсената мека мебел е не само неудобство, но е неестетична и дори опасна, а не всеки човек може да се справи с качественото и почистване с подръчни средства.

Ние предлагаме иновативни методи, опитен екип и модерно оборудване, за да направим дома или офиса ви по-удобни, приятни, чисти и безопасни.

След като нашият мобилен екип напусне дома или офиса ви след машинното пране на мека мебел, неминуемо ще почувствате разликата в степента на комфорт.

Често задавани въпроси:

Какви видове мека мебел може да изчистите?

Абсолютно всички. Методът ни на работа позволява перфектно да бъдат изпрани холни гарнитури, ъглови и разтегателни дивани, фотьойли, канапета, меки мебели с релакс механизъм, спални, матраци, отоманки, кухненски ъгли, табуретки, тапицирани столове и т.н., освен това дамаски, тапицерии и мокети.

Безопасен ли е методът на изпиране?

Напълно безопасен. Нашият екип е опитен, апаратурата ни е модерна и надеждна, а препаратите, които използваме, са сертифицирани на европейско ниво, екологически целесъобразни са и са напълно безвредни както за вас, така и за вашите любимци и за околната среда. След пране мебелите също са чисти и напълно безопасни.

Кои тъкани третирате успешно?

Със спрей-екстракторът успешно се третира огромно разнообразие от дамаски, каквито са вълната, памукът, акрилът, найлонът, коприната, полиестерът, микрофибърът и т.н. Това се прави по определена технология, която специалистите ни владеят отлично. Кожата и винилът се перат по сходен начин, но с малко по-различна технология.

Защо да ни изберете

 

Винаги сме казвали, че сред ценностите на Perfect Services Group е стремежът ни да променим това, с което хората свързват думи като “чистач”. За целта инструктираме и обучаваме внимателно екипите си както в извършването на работата, така и в общуването с клиентите.

Целта ни е да изградим най-голямата мрежа от франчайз партньори за нашите услуги в страната, за да гарантираме високо качество на услугата навсякъде.

Поръчайте безплатна консултация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

Офис

СВЪРЗАНИ УСЛУГИ